Flying Blue American Express Silver Card

Creditcards vergelijken

Wat deze creditcard bijzonder maakt, is dat je er ook airmiles mee spaart zonder dat je in een vliegtuig stapt. Je krijgt namelijk vliegmijlen bij elke besteding met de kaart.

Bij iedere euro die je betaalt, ontvang je 0,8 airmile. Dat wordt 1 airmile per euro wanneer je een vlucht boekt bij de KLM of Air France, of een auto huurt bij Hertz. American Express noemt deze airmiles overigens awardmiles.

De gespaarde airmiles zijn ook in te wisselen voor tickets bij Transavia.com. Vanaf 5.000 mijlen vlieg je hiermee naar zonnige bestemmingen zoals de Canarische Eilanden en de Middellandse Zee, of naar de skipiste.

Een nadeel is dat American Express-creditcards in Nederland niet overal worden aanvaard. Ook moet je jaarinkomen minstens €23.000 zijn wil je deze kaart aan kunnen vragen.

Tijdelijke actie
Je krijgt 2.500 mijlen cadeau als je binnen een maand 100 euro uitgeeft met de creditcard. Daarnaast is de kaart het eerste jaar gratis.

Speciale voordelen
Punten sparen met elke besteding
KLM-tickets betaal je kosteloos in 3 termijnen
De kaart is het eerste jaar gratis
Een tweede en derde kaart kosten niets
Wereldwijd hulp bij verlies of diefstal
Bekijk ook de Flying Blue Gold Card.

> Vraag de Flying Blue Silver Card hier aan!
Wat zijn de voordelen van deze creditcard?
Een heel nuttig voordeel is dat vliegtickets van KLM en Air France in drie termijnen kunnen worden betaald, zonder extra kosten. Ook zeer praktisch is dat er geen bestedingslimiet zit op deze creditcard en dat je niet gebonden bent aan een bank.

Hoe gaat het mijlen sparen?
Je spaart airmiles per bestede euro. Geef je in de supermarkt 100 euro uit met je creditcard, dan spaar je 80 mijlen. Spendeer je die 100 euro bij KLM, Air France of Hertz, dan verdien je 100 mijlen.

Gespreid betalen van de rekening is in principe niet mogelijk.