KLM.

KLM

KLM

KLM uitgeroepen tot favoriete luchtvaartmaatschappij van Nederland Ruim een op de vier Nederlanders vliegt het liefst met KLM. Voor jongeren tot en met 25 jaar ligt het percentage zelfs op 30%. Al jaren is KLM bij uitstek de favoriete luchtvaartmaatschappij. Transavia (8%) en Singapore Airlines (6%)…

KLM uitgeroepen tot favoriete luchtvaartmaatschappij van Nederland

Ruim een op de vier Nederlanders vliegt het liefst met KLM. Voor jongeren tot en met 25 jaar ligt het percentage zelfs op 30%. Al jaren is KLM bij uitstek de favoriete luchtvaartmaatschappij. Transavia (8%) en Singapore Airlines (6%) maken de top 3 compleet. Zo blijkt uit de resultaten van het Nationaal Vliegreis Onderzoek 2011.

Vliegtickets KLM

KLM, de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, is opgericht in 1919 en is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland. Het is de oudste luchtvaartmaatschappij die nog opereert onder haar originele naam. KLM is lid van de SkyTeam alliantie, een alliantie waar verschillende luchtvaartmaatschappijen bij aangesloten zijn. Sinds 2004 werkt KLM nauw samen met Air France na een fusie. U kunt vliegtickets KLM boeken naar meer dan 140 bestemmingen in meer dan 60 landen. Schiphol is de thuisbasis van KLM. Als u vliegtickets KLM boekt kunt u gebruik maken van allerlei gemakken. U kunt online-inchecken en u kunt tijdens het inchecken kiezen voor extra beenruimte. Tijdens uw vlucht kunt u genieten van muziek, films, spelletjes of een taalcursus. Alle stoelen in de Boeing 777, MD 11 en de Airbus A330 zijn uitgerust met een eigen beeldscherm voor iedere passagier. De World Business Class in de Boeing 747 heeft ook voor iedere passagier een eigen scherm ingebouwd. Ga naar de KLM actiepagina voor de goedkoopste vliegtickets! Hoofdbestemmingen van KLM zijn:

Boek hier uw vluchten met KLM